Jaký byl mezinárodní veletrh Holz-Handwerk 2024 v německém Norimberku?

Letošní veletrh Holz-Handwerk zaměřený na dřevoobrábění se po letech konal společně s veletrhem FENSTERBAU FRONTALE na Norimberském výstavišti v obvyklém a oblíbeném jarním termínu (19.–22. 3.). Oproti minulém ročníku 2022, který byl kvůli covidu odsunutý na červenec, zažil letošní ročník mimořádnou návštevnost. Navštívilo ho během 4 dnů více jak 75 000 návštěvníků ze 112 zemí světa, kterí si mohli prohlédnout expozice 973 vystavovatelů ze 44 zemí.

Na stánku IGM o rozloze 72 m2 zaujaly především pásové pily značky Laguna, které se můžou chlubit nadstandardní výbavou, keramickým vedením a prořezem výšky až 410 mm.

Stánek IGM

Obrovský zájem na sebe strhávala i CNC frézka IGM A24 od renomovaného výrobce I2R, kterou jste zde mohli vidět neustále v provozu. Můžete se na ni již brzy těšit v naší nabídce.

Ve čtvrtek 21. 3. 2024 bylo na IGM stánku ještě rušněji, protože jste u CNC frézky mohli potkat našeho influencera Ronnyho Wahlfartha alias @rauhbank_woodart. Ronny zde předvedl, jak se se strojem pracuje a zároveň návštěvníkům poskytl své zkušenosti, jelikož CNC frézku v rámci spolupráce také vlastní.

CNC IGM

Spoustě zákazníkům jsme předváděli také naši tloušťkovací frézku s žiletkovým válcem v kombinaci s cyklonovým separátorem IGM. Velký zájem byl rovněž o naše soustružnická dláta, která jsme nově rozšířili o další tvary, především pro soustružení dutin.

Protahovačka IGM
Pila IGM

Ještě jednou děkujeme všem návštěvníkům i partnerům, kteří za námi na tento veletrh zavítali. Velmi si vážíme vašeho zájmu, ale i zpětné vazby, kterou nám poskytujete pro další vývoj našich produktů.

Na viděnou na dalším ročníku Holz-Handwerk v roce 2026.



Související produkty

Zpět na seznam článků